Slim fit odela

SLIM FIT ODELA

Saveti za odabir slim fit odela: za mature,  mladozenje, vencanje, posao..

Blizi se proslava mature 2020.?!  Najmodernija i najelegantnija su slim fit , strukirana odela za maturante. Za maturu 2020. savrsena su teget slim fit odela, bilo za malu ili veliku maturu, ili pak apsolventsko vece.

Plava strukirana odela su odlicna alternative crnim klasicnim odelima. Za koju cete se nijansu plavih slim fit odela odluciti zavisi od Vasih afiniteta. Teget slim fit odela su najelegantnija. Kombinujte ih, kao i sve druge nijanse plavog odela, sa braon koznim cipelama i braon modernim kaisem. Cipele uz plava slim fit odela bi trebalo da budu braon, eventualno plave ili sive.

sivo, siva, odela, odelo, za, maturu, svadbu, svadbe
Sivo grafitno odelo, musko, za posao, svadbu, maturu

Mozete odabrati i nesto svetlija plava odela: kraljevsko plava, mornarsko plava ili svetlo plava slim fit odela. Kroj odela bi trebalo da bude moderan, slim fit, sa strukiranim sakoom i uzim nogavicama. Ovakvi krojevi odela su idealni za mlade: maturante, mladozenje.. Vazno je da pored odgovarajuceg modela, odaberete pravu velicinu. Sve dodatne korekcije: skracivanje nogavica i dr moze krojac da odradi.

Zbog svoje raznovrsnosti postoji mnogo nacina kako se plava slim fit odela mogu kombinovati.  Odelo iskombinujte sa kravatom ili leptir masnom, a za neki opusteniji izgled mozete se odluciti samo za dzepnu maramicu za sako. Uz plavo odelo najelegantnije je da ukombinujete belu slim fit kosulju. Sa njom ne mozete pogresiti. Takodje, dobar izbor bi bila plava kosulja pastelnih tonova ili svetlo ljubicasta strukirana kosulja. Leptir masna ili kravata moze da bude u bilo kojoj boji, nas predlog je zuta ili narandzasta kravata. Plavo odelo se kombinuje sa mnogim bojama, tako da koju god boju detalja da odaberete napravicete pravi izbor. Najbolje je da se opredelite za slim fit odelo sa jednim ili dva dugmeta, sa špicastim reverima.

Slim fit odela su moderan, elegantan komad odeće, koji ćete dugo nositi i lako kombinovati, tako da se uvek opredeljujte za kvalitet. Slim fit  odela u svetlo plavoj nijansi odličan su izbor za leto.

Za smelije muskarce u ponudi imamo i maslinasto zelena slim fit odela ili smoking sa sakoom u crvenoj ili zelenoj boji, reverima u crnoj boji i pantalonama u boji revera.

muska odela, muska odela beograd, slim fit odela, zemun, novi beograd
muska odela, odela za maturu, odela za svadbu, svecana odela, strukirana

Bilo da ste se odlučili za slim fit odela ili strukirana smoking odela, obe kombinacije odela su idealan izbor za mature, vencanje, mladozenju. 

Siva ili crna slim fit odela su takodje nasa preporuka, lepo se uklapaju uz sve boje, tako da sa odabirom kosulje I kravate mozete da eksperimentisete. Bez ili braon slim fit odela se slaže uz slične nijanse ili belu.