Odelo za maturu -odela za mature

Odela za maturu – Približava Vam se matura,  a Vi jos uvek niste sigurni sta bi ste obukli za maturu dali da se obucete sportski iili odelo. Ako se odlucite za odelo kakav da Vam bude cvor na kravati sirok ili uzak, uska kravata ili siroka, kosu boju odela itd. Matura je svakako savrsena prilika da prvi put obucete odelo.

muska odela, odela za maturu, svadbu, strukirana, slim fit, komplet odela, moderna, prodaja, cene, cena, cijena
Muska odela za maturu, muska svecana odela

Pastelne boje, floralni i geometrijski dezeni, kombinacije pantalona i sakoa različitih boja i materijala, pa tako možete da uklopite pantalone od jednog odela, a sako od drugog… Oni koji ne žele da budu jedinstveni, da sami naprave odevnu kombinaciju, mogu da se odluče za komplet odelo. U ponudi su odela za maturu od različitih materijala, boja, dezena, tako da svako može da pronađe nšto skladno ukusu i prilici za koju kupuje odelo.

Oni koji ne bi da rizikuju nas predlog je sivo, crno ili teget odelo.

Kravatu možete da stavite, ali nije obavezna mozete cak i leptir masnu. Svakako će doprineti eleganciji, ozbiljnijem i svečanijem izgledu, kako dolikuje maturskoj večeri. Ukoliko ste se odlučili da stavite kravatu, trebalo bi da bude široka kao i rever na sakou. Dužina kravate bi trebalo da ide  do šnale kaiša.

odela za maturu, svecana odela za maturante
odela za vencanje cene, odelo za maturu, mature

Odelo za maturu birajte sa jednim ili dva dugmeta i obavezno slim fit odelo sa uskim nogavicama. Košulju za maturu birate po boji odela, ali je nas savet uvek bela slim fit kosulja i neka jaka boja kravate.

Dakle, najbolji izbor odela za maturu za mlađe maturante je da se opredele za neku opušteniju, kežual varijantu koja priliči njihovim godinama, dok za starije maturante ( veliku maturu) predlazemo slim fit odela za mature