Muska odela cene

Na nekim komadima odeće jednostavno ne treba štedeti. Skupe stvari ne znače nužno i kvalitet, ali u slučaju da kupujete nešto važno kao što su odela sinonim za kvalitetno muško odelo je visoka cena. Danas odelo možete da kupite u bilo kom muškom butiku, po povoljnoj ceni, ali na duže staze isplativija je kupovina kvalitetnog odela, besprekornog dizajna, koji je potpuno prilagođen Vašim merama. Krojači u dizajnerskim buticima istog dana mogu da preprave dužinu rukava, nogavica, da suze struk i sve što je potrebno kako bi Vam odelo stajalo kao saliveno, jer to je i suština dobrog odela. I ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo! Ukoliko Vam je potrebno odelo samo za jednu priliku, npr. za maturu ili neku sličnu priliku možete pronaći odelo po pristupačnoj ceni. Međutim, ukoliko Vam je potrebno odelo za posao , koje ćete češće nositi naš savet je da kupite kvalitetnije odelo, a dobro odelo znači I visoka cena. Svakako, obratite pažnju na sirovinski sastav, vuna, lan, svila ili banbus, poliester nikako. Najkvalitetnija odela su od prirodnih materijala, npr odela od 100% vune, međutim I tkanje je vrlo bitno, tako da birajte odela od 100% vune sa vrstom tkanja 160s, jer u odelu bi trebalo da se osećate prijatno, da bude lagano. Jeste li ikada čuli za Super 100s, 140s ili 180s vunu? Mnogi veruju da što je broj veći, to je bolji kvalitet. Ustvari što je broj veći, odelo će biti skuplje. Broj se odnosi na to koliko je puta iščešljana vuna upredena tokom pravljenja. Što je veći broj, to će finiji i lakši materijal biti. Takođe, neophodno je da probate komplet odelo I da u njemu provedete bar 10 minuta, kako biste ga ,,osetili”, naš savet je da probate I ono manje kvalitetno odelo, kako biste I sami uvideli razliku, jer

muska odela, odela za maturu, strukirana odela
muska odela cene

ćete se uvek u onom kvalitetnijem I skupljem lepše osećati . Sa odlukom o kupovini ne žurite.

Pri kupovini odela birajte uvek kvalitetnija, italijanska odela, koja ne moraju biti firmirana, pored materijala bitno je da Vam odelo dobro stoji, tj da odaberete kroj koji odgovara Vašoj građi. Dobro je imati jedno klasično, crno odelo za sve prilike, ali ako birate odelo za svadbu u letnjim mesecima, preporuka je neko letnje odelo u bež ili svetlo plavoj boji. Svakako, crno odelo je nešto što treba imati, bez obzira da li odela nosite svakog dana ili ne.

muska odela, odelo za svadbu, strukirana odela, slim fit odela
Muska odela cene

Za kupovinu markiranih odela potrebno je izdvojiti I do hiljadu evra, koliko Pal Zileri odela koštaju, ali to je pametna investicija, jer ulažete u vanvremenski dizajn, kvalitet I kroj.

Bitna razlika između markiranih i jeftinih odela jeste i vreme koje krojači ulažu u kroj i šivenje. Poznati dizajneri misle na svaki detalj, što je svakako važno jer je odelo namenjeno za često nošenje kao i za posebne prilike.

Dobro musko odelo ne podleže sezonskim trendovima, ono nikad ne izlazi iz mode, a poznati dizajneri to znaju. Dovoljno je da jednom uložite u kvalitet i bićete mirni, jer imate komad odeće koji će biti moderan i očuvan i kroz deset godina. Prirodni materijali koje renomirani dizajneri koriste poput pamuka, vune i kašmira daleko su kvalitetniji i otporniji od jeftinih veštačkih materijala kao što su poliester, veštačka svila ili akril. Neka Vam kvalitet bude iznad cene, pametno ulažite u svoj garderober, posebno kad kupujete večne komade odeće poput odela.

Kako se povećava cena odela, tako se povećava i broj džepova u unutrašnjosti sakoa. Pri kupovini kvalitetnijeg odela možete računati na 4 ili više unutrašnjih džepova, skrojenih za pasoše, olovke, mobilne telefone i slične potrepštine.

Kompletnu ponudu mozete pogledati ovde>>>